Ресторани

ВЕНТИЛЯЦІЯ КАФЕ, СТОЛОВИХ, РЕСТОРАНІВ

Правильна організація повітрообміну в ресторані сильно відрізняється від системи вентиляції в житлових або промислових умовах. Це потрібно враховувати при розрахунку та виборі системи вентиляції!

До яких об’єктів рекомендована вентиляція громадського харчування?

Це може бути будь-яке місце, де відбуваються процеси приготування чи споживання їжі, подачі та утилізації, а також розважальні зони.

Як правило, заклади громадського харчування мають:

  • Вентиляцію кухні – організацію ефективної місцевої витяжки над варильними плитами і жаровнями, зонами приготування холодних страв, за допомогою витяжних зонтів і припливно-витяжних установок;
  • Вентиляцію зали для гостей – забезпечення повітрообміну і температурних параметрів для комфортного перебування відвідувачів;
  • Витяжну і загальнообмінну вентиляцію побутових і підсобних приміщень – складів з продуктами (в т.ч. холодильників), туалетів, комор, роздягалень для персоналу і т.д.

VKS-CLIMA проводить індивідуальну роботу з проектувальниками і замовниками по розробці проектів комплексної вентиляції кафе і ресторанів та їдалень з наступною поставкою обладнання та монтажем. Всі реалізовані нами об’єкти успішно проходять перевірки у відповідних інстанціях і допускаються до здачі та експлуатації. Не поспішайте рятувати чи реалізовувати проект без належних знань та досвіду, адже перепроектування існуючої системи вентиляції  –  це дуже комплексний та складний процес.